Have

DISSE HUSPLANTER ER EN NO GO MED kæledyr

monstera
Den er bestemt smuk, Monsteraen. Under de rette forhold vokser denne hulplante til gigantiske proportioner og er derfor ikke en, man stiller højt oven på et skab – væk fra en hund, kanin eller kat. Overvej derfor nøje, om du tør bruge denne giftige stueplante, for gnavende og slikkende kæledyr kan få diarré og hudproblemer af kontakt med saften i stængel og blade. Og katte kan endda udvikle nyreproblemer af det.

prikket plante
Begonia Maculata er langt en af ​​de gladeste planter, men også en af ​​de mest forræderiske. Saften fra prikkeplanten irriterer hud og slimhinder, er vanddrivende og kan give kvalme. Hæng den i en urtepotte et sted, der er umuligt for din kat eller dit barn at nå.

Dieffenbachia
Dieffenbachia er en man skal huske på. Denne giftige stueplante har krystaller i sine celler, der kan forårsage en brændende fornemmelse og hævelse hos kæledyr og mennesker, når de indtages. Så du skal også være forsigtig med små børn med gribende hænder. Sådan en hævelse er ikke kun en dårlig følelse, i værste fald kan den endda føre til kvælning.

Yucca
Yuccaen er en rigtig overlever og ideel, når grønne fingre er svære at finde. Ulempen ved denne stueplante er, at bladet har skarpe fibre, der kan skade tarmene, hvis de spises. Derudover irriterer saften fra bladene dit kæledyrs hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *