Have

LOVE FORTÆL DETTE OM DIN HUSPLANTES SUNDHED

Gule og brune kanter og punkter
Dette skyldes normalt tør luft eller for lidt vand. Det kan også være en kombination af de to. Prøv at vande mere i små trin og øge luftfugtigheden i huset.

Står planten i fuld sol? Så er det også muligt, at stueplantens blade er brændt. I så fald skal du give den et sted med mindre direkte sollys.

Brune og gule pletter
Pletter på bladet kan have forskellige årsager. Er det et par gule og lysebrune pletter? Dette indikerer ofte vandmangel. Har planten en mørkebrun plet fra kanten af ​​bladet? Så havde han bare for meget vand.

Blade bliver gule
Et blad, der bliver helt gult i toppen eller i kanten af ​​planten, forsøger at fortælle dig noget om sin lyssituation. Planten får for meget eller for lidt lys. Om vinteren handler det oftere om for lidt. Giv planten et andet sted. Derudover er der også en god chance for, at din plante trænger til noget planteføde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *